Een inspirerende bijeenkomst met het accent op inspiratie, verbinden en individueel maar ook als collectief werken aan een nieuwe economie, te houden op een unieke locatie midden in het centrum van Enschede.
Dit alles brengt de dag van morgen: 11 december. U bent morgen in de Grote Kerk in Enschede uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens de AMMON – ANNUAL MEETING.
Een jaarlijks terugkerende meeting, waarvoor AMMON – participanten en een selecte club belangstellenden uit verschillende waardeketens worden uitgenodigd.

Het adres van de Grote Kerk: Oude Markt 32 te Enschede. U kunt parkeren in de Irenegarage. Wij hebben voor u na afloop een gratis uitrijkaart.
De routebeschrijving treft u voor de volledigheid hierbij aan: http://www.wilminktheater.nl/informatie/theaterinformatie/route_en_parkeren/
N.B.: de hoofdingang van de Grote Kerk is op dit moment niet goed zichtbaar in verband met Winterwonderland. De ingang bevindt zich achter de ijsbaan op de Oude Markt.

Wij heten u vanaf 12.30 uur van harte welkom en starten met een lunch. Vanaf 13.15 uur maakt u kennis met de projecten binnen AMMON, waarbij het GreenSource Zuid-Afrika project wordt uitgelicht.
Daarnaast zal onze hoofdgast Hans van Breukelen u meenemen in het individueel belang in business versus het collectief belang, met andere woorden: „De kracht van het individu en de macht van het collectief”.
De bedoeling is dat wij rond 15.15 uur afsluiten. Vanaf dat moment is er gelegenheid om informeel met elkaar te spreken, uiteraard voorzien van een hapje en een drankje.